ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Το CENTER TV είναι ο ΠΡΩΤΟΣ τηλεοπτικός σταθμός της Βορειοανατολικής Ελλάδας, που εξέπεμψε για πρώτη φορά από την πόλη της Καβάλας το 1991. Λίγους μήνες μετά την ίδρυσή του δημιουργήθηκαν δεύτερες εγκαταστάσεις στην πόλη της Θεσσαλονίκης όπου εξέπεμπε από την αναλογική συχνότητα για όλη την Κεντρική Μακεδονία. Ο τηλεοπτικός σταθμός CENTER TV με σημαντική προσφορά στην κοινωνική, οικονομική, πολιτιστική και αθλητική ζωή της Βορειανατολικής Ελλάδας με εξαιρετική υλικοτεχνική και ανθρώπινη υποδομή και με εντυπωσιακά αποτελέσματα διείσδυσης στο περιφερειακό του κοινό, δίνει έμφαση στην ποιότητα των εκπομπών με πρωτοποριακές παραγωγές, ενώ παράλληλα επενδύει στα πιο σύγχρονα μηχανήματα ψηφιακής τεχνολογίας.

Η εταιρεία διοικείται από έμπειρα στελέχη και απασχολεί δεκάδες συνεργάτες με πολυετή, επιτυχημένη προϋπηρεσία, στους οποίους προσφέρει συνεχή επιμόρφωση. Με επαγγελματικά πρότυπα, κατάλληλη στρατηγική και γνώμονα την Ολική Ποιότητα, το CENTER TV, βρίσκεται σήμερα μέσα στην πεντάδα των κορυφαίων περιφερειακών τηλεοπτικών σταθμών. Σύμφωνα με τις κατά καιρούς επίσημες μετρήσεις, έχει πολλαπλάσια μεγαλύτερη θεαματικότητα από κάθε άλλο περιφερειακό κανάλι.

Η μεγαλύτερη τηλεθέαση στην περιφέρεια Α.Μ.Θ.

Το Center TV αποτελεί την 1η επιλογή ενημέρωσης και ψυχαγωγίας στην περιφέρεια με τηλεθέαση 71,3% σε ηλικίες 15+, σύμφωνα με έρευνα της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης το 2007 και 74,3% σύμφωνα με τις μετρήσεις γνωστών εταιριών από το 2009 – 2016.

Επενδύσεις

Επενδύσεις σε μηχανήματα Sony-Calvatis, Panasonic και Telmaco. Η εκμπομπή του σήματος γίνεται αποκλειστικά σε ψηφιακή μορφή, με κατάλληλους πομπούς High Definition.

Άνθρωποι

Στον σταθμό μας εργάζονται συνολικά 30 καταξιωμένα άτομα με μόνιμη και part time εργασία.

Εμβέλεια

Έβρος, Ροδόπη, Ξάνθη, Δράμα, Σέρρες, Καβάλα, Χαλκιδική και νησιά του ΒΑ Αιγαίου. Κύπρος μέσω Cyta Vision.

ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΤΜΗΜΑ

Στον εμπορικό τομέα, το CENTER TV αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα εργαλεία προβολής στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη. Διαθέτει ένα οργανωμένο εμπορικό τμήμα που διευθύνει το τμήμα Μarketing και υπεύθυνη σχέσεων με Διαφημιζόμενους Πανελλαδικής δραστηριότητας.

To CENTER TV έχει διαφημίσει πάνω από 3.500 εταιρίες της περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και της υπόλοιπης Ελλάδος στα 24 χρόνια λειτουργίας του, ενώ συνεργάζεται με τα περισσότερα διαφημιστικά γραφεία της Αθήνας.

ΟΡΓΑΝΟΓΡΑΜΜΑ

CEO: Εύα Πασαλίδου

Διοίκηση:
Γενική Διεύθυνση:
Νίκος Σπιτσέρης
Διεύθυνση Παραγωγών:
Σάκης Κολυβάς
Διεύθυνση Ενημέρωσης:
Γιάννης Κομνηνός

Ροή Προγράμματος MCR:

Σάββας Τσίγκας
Παναγιώτης Ψαρράς

Δημοσιογραφικό:

Εύα Πασαλίδου
Νίκος Σπιτσέρης
Γιάννης Κομνηνός
Έλενα Σερεφίδου
Νίκος Χατζηγιοβανάκης
Σάκης Κολυβάς

Δημιουργικό-Τεχνικό Τμήμα:

Δημήτρης Χατζημαλλής
Βαγγέλης Καραγεώρας
Παναγιώτης Ψαρράς

Διαφημιστικό Τμήμα:

Ασημένια Μπρισμπέου
Βίκυ Νικητοπούλου
Χριστίνα Αποστόλου-Μυλωνά

Web-designer:

Παναγιώτης Ψαρράς

Δημόσιες Σχέσεις:

Νίκος Χατζηγιοβανάκης

Λογιστικό Τμήμα:

Αγγελική Πολιτάκη
Κατερίνα Κολοζώφ
Ευαγγελία Σταματούκου

SOCIAL MEDIA

Όλες οι εκπομπές και τα δελτία ειδήσεων του Center TV είναι διαθέσιμες για παρακολούθηση μέσω του web (www.centertv.gr), όπως επίσης μέσω καναλιού του CENTER TV στο YouTube ( www.centerwebtv.gr) και του καναλιού του CENTER TV στο Vimeο. Επίσης, παρέχεται δυνατότητα για παρακολούθηση του συνόλου των παραπάνω εκπομπών από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του CENTER TV(Facebook, Twitter) ενώ προσφέρουμε τη δυνατότητα σε όλους να παρακολουθήσουν το πρόγραμμα του CENTER μέσω του Live Streaming.

O μεγαλύτερος τηλεοπτικός σταθμός της βορειοανατολικής Ελλάδας