Ψυχαγωγία

/Ψυχαγωγία
­

Center life είναι μια εκπομπή ψυχαγωγίας και παρουσίας της καθημερινότητας με την Έλενα Σερεφίδου που προβάλετε καθημερινά από δευτέρα έως παρασκευή στις 18:30 μέχρι τις 19:30 το απόγευμα.

Μαύρο Πρόβατο

Η εκπομπή Μαύρο πρόβατο είναι μια σατιρική εκπομπή σχολιασμού της καθημερινότητας όσο και κωμικού περιεχόμενου με τον Θανάση Κολυβά.

Δράσεις και Αποδράσεις

Ο Σάκης Κολυβάς  και η εβδομαδιαία εκπομπή  Δράσεις & Αποδράσεις ταξιδεύει παντού και αναδεικνύει νέους προορισμούς, ξεχωριστές δράσεις και Ιστορίες ανθρώπων που συνεχίζουν να παράγουν καθώς και να κρατούν ψηλά την σημαία της παράδοσης, ανακαλύπτει ξεχωριστούς προορισμούς που κρύβονται άλλοτε μακριά και άλλοτε δίπλα μας περιμένοντας να τους εξερευνήσουμε . Σκοπός της [...]

Εβίβα

Κυριακή στις 22:00 Η εκπομπή φιλοξενεί προσωπικότητες από τον πολιτικό, εμπορικό,  και επιστημονικό κόσμο της Βορείου Ελλάδος γύρω από ένα στρογγυλό τραπέζι με διάθεση  για χορό, τραγούδι και προσωπικής αφήγησης καθημερινών στιγμών των καλεσμένων. Όλα αυτά κάτω από χαμηλό φωτισμό, ζωντανή ορχήστρα με γνωστούς καλλιτέχνες.

Κραυγή

Σάββατο στις 14:30   Κάθε εβδομάδα η Ασημίνα Τζάθα θα παρουσιάζει στην εκπομπή της γιατρούς, οι οποίοι θα αναλύουν διάφορα θέματα υγείας, τα οποία απασχολούν όλους μας καθώς θα δίνουν και συμβουλές για την αποφυγή αυτών.

Χωρίς Αποσκευές

Παρασκευή στις 22:00   Ο Γιάννης Κομνηνός κάθε εβδομάδα ταξιδεύει και σε ένα διαφορετικό προορισμό της Α.Μ.Θ. συναντώντας διαφορετικούς ανθρώπους και μας παρουσιάζει τις ομορφιές του κάθε τόπου που επισκέπτεται.

Όλα On Camera

,

Δευτέρα έως Παρασκευή στις 15:00   Κανείς δεν ξεφεύγει από το φακό του Γιάννη Κομνηνού. Όλα στην κάμερα… καυτηριάζονται, σχολιάζονται και …απομυθοποιούνται. Η επιτυχημένη εκπομπή μας κρατάει στον παλμό των γεγονότων. Live συμμετοχή τηλεθεατών.