ΕΚΠΟΜΠΕΣ CENTER TV

ΔΕΥΤΕΡΑ – ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 14:30 -16:30

Κανείς δεν ξεφεύγει από το φακό του Γιάννη Κομνηνού και του Νίκου Ταραπατσή. Όλα στην κάμερα… καυτηριάζονται, σχολιάζονται και … απομυθοποιούνται. Για μια ακόμα χρονιά η επιτυχημένη εκπομπή μας κρατάει στον παλμό των γεγονότων με Live συμμετοχή τηλεθεατών. (ΤΠ) Κατάλληλη άνω των 8 ετών.

Η Δήμητρα Στογιαννίδου, με μία υπέροχη παρέα, έρχεται στο Center για να απογειώσει τα απογεύματά μας. Με προτάσεις για εξόδους, μόδα και ομορφιά. Με ειδικά θέματα για γονείς και παιδιά αλλά και ό,τι πρέπει να κάνουμε όλοι μας για να γίνει η ζωή μας πιο “happy”. (ΤΠ) Κατάλληλη άνω των 8 ετών.

Ο Γιάννης Κομνηνός κάθε εβδομάδα ταξιδεύει και σε ένα διαφορετικό προορισμό της Α.Μ.Θ. συναντώντας διαφορετικούς ανθρώπους και μας παρουσιάζει τις ομορφιές του κάθε τόπου που επισκέπτεται. (ΤΠ) Κατάλληλη άνω των 8 ετών.

Talk Show με τον δημοσιογράφο Νίκο Σπιτσέρη. Ενημέρωση και πολιτική ανάλυση με διαδραστικο χαρακτήρα, μέσω της συμμετοχής καλεσμένων από την πολιτική σκηνή και όχι μόνο… είναι το αντικείμενο της εκπομπής. Κατάλληλη άνω των 8 ετών.

Ο Χρήστος Δελής ιχνηλατεί σε πρωτότυπα και άγνωστα στους πολλούς μονοπάτια γευσιγνωσίας αναμιγνύοντας την παράδοση με τη φαντασία, με συνταγές που δεν αφήνουν αδιάφορο κανέναν ουρανίσκο.  (ΤΠ) Κατάλληλη άνω των 8 ετών.

Εκπομπή μαγειρικής με τον Πέτρο Μαούνατζη. (ΤΠ) Κατάλληλη άνω των 8 ετών.

Η νύχτα έχει έρωτα, τραγούδι, διασκέδαση. Ο Χρήστος Δελλής και ο Χρήστος Αστερίου δυο άνθρωποι «Αντίθετοι» θα σας κρατούν συντροφιά τα Σαββατόβραδα συζητώντας, σχολιάζοντας και αναλύοντας με καλλιτέχνες και επαγγελματίες στο χώρο της εστίασης για τις επιτυχίες, τα προγράμματα καθώς και τα προβλήματα  του κλάδου. Κατάλληλη άνω των 12 ετών.

Κάθε εβδομάδα ταξιδεύουμε όλοι μαζί σε διάφορα μέρη σε όλο τον κόσμο, γνωρίζοντας νέους τόπους, νέους ανθρώπους και νέους πολιτισμούς. (ΤΠ) Κατάλληλη άνω των 8 ετών.

Ψυχαγωγική εκπομπή (ΤΠ) Κατάλληλη άνω των 8 ετών.

Talk Show με τον δημοσιογράφο Νίκο Σπιτσέρη. Ενημέρωση και πολιτική ανάλυση με διαδραστικο χαρακτήρα, μέσω της συμμετοχής καλεσμένων από την πολιτική σκηνή και όχι μόνο… είναι το αντικείμενο της εκπομπής. Κατάλληλη άνω των 8 ετών.

Η εκπομπή φιλοξενεί προσωπικότητες από τον πολιτικό, εμπορικό και επιστημονικό κόσμο της Βορείου Ελλάδος. Υπό τη συνοδεία ζωντανής ορχήστρας, γνωστούς καλλιτέχνες, καθώς επίσης πολλή διάθεση για χορό και τραγούδι. Παρουσίαση: Γιάννης Κομνηνός. (ΤΠ) Κατάλληλη άνω των 8 ετών.

Ψυχαγωγική Εκπομπή. (ΤΠ) Κατάλληλη άνω των 8 ετών.

Ο Αποστόλης Μπαμπατζικος, κάθε Παρασκευή απόγευμα θα σας κρατάει συντροφιά και θα μιλάει για ποδόσφαιρο και στοίχημα. Θα βλέπετε το νέο κουπόνι του ΟΠΑΠ και θα σας προτείνει τι παιχνίδια να παίξετε για το Σαββατοκύριακο. Κατάλληλη άνω των 8 ετών.