Το CENTER TV, το πρώτο κανάλι της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης, από το 1991, με έδρα την Καβάλα, έχει καταξιωθεί πλέον ως ο μεγαλύτερος τηλεοπτικός σταθμός στην Περιφέρεια, με σημαντική προσφορά στην κοινωνική, οικονομική, πολιτιστική και αθλητική ζωή της Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης, με εξαιρετική υλικοτεχνική και ανθρώπινη υποδομή και με εντυπωσιακά αποτελέσματα διείσδυσης στο τοπικό του κοινό. Δίνει έμφαση στην ποιότητα των εκπομπών, με πρωτοποριακές παραγωγές, ενώ, παράλληλα, επενδύει στα πιο σύγχρονα μηχανήματα ψηφιακής τεχνολογίας. Η εταιρεία διοικείται από έμπειρα στελέχη και απασχολεί δεκάδες συνεργάτες με πολυετή, επιτυχημένη προϋπηρεσία, στους οποίους προσφέρει συνεχή επιμόρφωση. Με επαγγελματικά πρότυπα, κατάλληλη στρατηγική και γνώμονα την Ολική Ποιότητα, το CENTER TV βρίσκεται σήμερα μέσα στην πεντάδα των κορυφαίων περιφερειακών τηλεοπτικών σταθμών. Σύμφωνα με τις κατά καιρούς επίσημες μετρήσεις, έχει πολλαπλάσια μεγαλύτερη θεαματικότητα από κάθε άλλο τοπικό κανάλι.
Καλύπτουμε με το σήμα μας όλη τη Βορειοανατολική Ελλάδα μέσω της Digea και συγκεκριμένα τις Π.Ε.: Έβρου, Ροδόπης, Καβάλας, Δράμας, Ξάνθης, Σερρών, Χαλκιδικής και τα νησιά του Βορειοανατολικού Αιγαίου, καθώς και την υπόλοιπη Ελλάδα και την Κύπρο, μέσω της Cosmote TV στην θέση 656.

Στον εμπορικό τομέα, το CENTER TV αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα εργαλεία προβολής των εταιρειών στη Β.Α. Ελλάδα, αλλά και στην υπόλοιπη Ελλάδα. Διαθέτει ένα οργανωμένο εμπορικό τμήμα, με καταρτισμένο προσωπικό και έμπειρους τεχνικούς για την κατασκευή διαφημίσεων Το CENTER TV έχει διαφημίσει πάνω από 3.500 εταιρείες σε όλη τη Β.Α. Ελλάδα, αλλά και της υπόλοιπης Ελλάδος στα 27 χρόνια λειτουργίας του, ενώ συνεργάζεται με τα περισσότερα διαφημιστικά γραφεία της Αθήνας.

Όλες οι εκπομπές και τα ρεπορτάζ του CENTER TV διατίθενται για παρακολούθηση μέσω του Website www.centertv.gr, όπως  επίσης, μέσω του καναλιού CenterWebTV στο Youtube. Επίσης, παρέχεται η δυνατότητα στην παρακολούθηση του συνόλου των παραπάνω εκπομπών από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του CENTER TV (FacebookTwitter), ενώ προσφέρουμε τη δυνατότητα σε όλους να παρακολουθήσουν μέσω Live Streaming το πρόγραμμα του CENTER TV.